FAQ

1. Kupnja ulaznica

Ulaznice je moguće kupiti online ili na blagajni kina. Pri kupnji ulaznica online plaća se 1,00 EUR naknade po ulaznici. Pri kupnji ulaznice na blagajni ne naplaćuje se naknada.

2. Radno vrijeme blagajne Kina Edison

Radno vrijeme blagajne Kina Edison je svaki dan od 8 do 22 sata.

3. Naknada za online kupnju ulaznica

Pri kupnji ulaznice online naplaćuje se naknada 1,00 EUR po ulaznici. Naknadu naplaćuje tvrtka Entrio preko čijeg sustava se ulaznice kupuju online.

4. Kinoprogram

Raspored projekcija objavljuje se na tjednoj bazi, četvrtkom za sljedeći tjedan. Možete ga pregledati ovdje.

5. Rezervacija ulaznica

Ulaznice nije moguće rezervirati, već kupiti online ili na blagajni kina.

6. Poklon kartica

Nije moguće kupiti poklon karticu.

7. Povlaštene ulaznice

Povlaštena cijena ulaznice je cijena s popustom, a ostvaruju ju umirovljenici, studenti, korisnici coworking stolova, djeca do 12 godina. Cijene ulaznica možete vidjeti ovdje.

8. Proslava rođendana

Kino Edison ne organizira proslave rođendana.

9. Pristup osobama s invaliditetom

U Velikoj dvorani osigurana su dva mjesta za invalidska kolica, a nalaze se na 1. katu. U Maloj dvorani osigurano je jedno mjesto za invalidska kolica. Pristup ovim mjestima omogućem je dizalom. Na 1. katu nalazi se WC za osobe s invaliditetom.

10. Najam prostora u Kinu Edison

U Kinu Edison moguće je koristiti prostor Velike dvorane, Male dvorane i Multifunkcionalnog prostora prema važećem cjeniku. Cjenik najma prostora možete vidjeti ovdje.

11. Loyalty program

Loyalty program za redovne ulaznice važeći je 12 mjeseci od dana kupnje i omogućuje ostvarivanje popusta za programe Kina Edison online (www.entrio.hr) te na blagajni kina. Popust na redovne cijene ulaznica možete ostvariti unosom dvadesetoznamenkastog koda ove ulaznice u polje “Želim iskoristiti promotivni kod” prilikom kupnje ulaznica za program kina.

Loyalty program za povlaštene ulaznice (umirovljenici, studenti) važeći je 12 mjeseci od dana kupnje i omogućuje ostvarivanje popusta za programe Kina Edison online (www.entrio.hr) te na blagajni kina. Popust na redovne cijene ulaznica možete ostvariti unosom dvadesetoznamenkastog koda ove ulaznice u polje “Želim iskoristiti promotivni kod” prilikom kupnje ulaznica za program kina.

Loyalty program za obiteljske ulaznice (roditelji s djecom mlađom od 18) važeći je 12 mjeseci od dana kupnje i omogućuje ostvarivanje popusta za programe Kina Edison online (www.entrio.hr) te na blagajni kina. Popust na redovne cijene ulaznica možete ostvariti unosom dvadesetoznamenkastog koda ove ulaznice u polje “Želim iskoristiti promotivni kod” prilikom kupnje ulaznica za program kina.

12. VR filmovi

VR filmove (Virtual Reality – Virtualna stvarnost) moguće je gledati na VR naočalama koje vam omogućuju osjećaj boravka i kretanja kroz imaginarni prostor. Kino Edison raspolaže sa 70 setova bežičnih VR naočala. Dugometražni filmovi koji su na redovnom kinoprogramu ne mogu se gledati kao VR filmovi. U ponudi su VR filmovi o Karlovcu u trajanju od 20 minuta: Dubovac, Karlovačka Zvijezda, Građansko društvo, Labatorci i Značajne ličnosti. Preporučena dob gledatelja je 13+ godina, a sadržaj uključuje intenzivne vizualne podražaje.