Kino i više

...mjesto susreta, učenja i zabave.

O nama

Kino Edison je multimedijski centar koji spaja kulturnu baštinu, audiovizualnu i scensku umjetnost te modernu tehnologiju, pružajući vrhunski ugođaj. U njemu možete pogledati najnovije blockbustere i najpoznatije klasike, ali i sudjelovati u različitim konferencijama, festivalima i brojnim radionicama. Sa 70 setova VR naočala, Kino Edison ujedno je i prvo VR kino u Hrvatskoj.

Raspolažemo s dvije dvorane (202 i 42 mjesta), multifunkcionalnim prostorom te prostorom za coworking.

U sklopu Kina nalazi se i kafić s prostranom terasom u prirodnom hladu i zanimljiva suvenirnica.

Adult people at conference listen to woman speaker providing lecture on scene in big conference hall. Business and Entrepreneurship concept. Audience at the conference hall.

Misija

Spojem tradicije i novih tehnologija pozicioniramo Kino Edison kao karlovački centar za kinematografiju, festivale, konferencije i edukaciju te unapređujemo kulturno – turističku ponudu, čime potičemo gospodarski rast i društveni razvoj.

Vizija

Mjesto inspiracije i doživljaja, zabave i učenja, mjesto koje nas pokreće.

Zanimljivosti

Kino Edison obnovljeno je i opremljeno provedbom projekata „ITU – Obnova brownfield lokacije nekadašnjeg kina Edison“, KK.06.2.2.18.0001 i „ITU – Revitalizacija nekadašnjeg kina Edison u funkciji pokretanja integriranih turističkih programa u gradu Karlovcu“, KK.061.1.17.0001. Oba projekta sufinancirana su iz Europskog fonda za regionalni razvoj.