Blue Lock The Movie: Episode Nagi (s engleskim titlovima)

Ulaznicu možete kupiti i na blagajni kina.

91 minuta
anime / akcija, drama
Velika dvorana
Datum
Vrijeme
12/07/2024
16:00:00
Blue Lock The Movie: Episode Nagi nogometna je poslastica, koja u kina stiže taman u pauzi od Euro utakmica između osmine finala i četvrtfinala.

Blue Lock popularna je manga s preko 30 milijuna prodanih primjeraka, a ne čudi da je ta manga poslužila i za Blue Lock seriju koja je s prvom i uspješnom sezonom završila 2023. godine. Upravo ovaj film služi kao most prema drugoj sezoni koja kreće s emitiranjem u listopadu ove godine.

“To je gnjavaža.” To je bila omiljena fraza srednjoškolca Nagi Seishira dok je živio svojim dosadnim životom. Sve dok Mikage Reo, kolega iz razreda koji je sanjao o osvajanju Svjetskog prvenstva, nije otkrio Nagijevu skrivenu vještinu, nadahnuvši ga da igra nogomet i podijeli svoj izvanredni talent. Jednog dana dobiva poziv u misteriozni projekt BLUE LOCK. Ono što ga tamo čeka je susret s najboljim napadačima okupljenima iz cijele zemlje. Nagijev san da postane najbolji, uz Rea, odvest će ovo čudo od njega u svijet koji nikada nije upoznao.

Čudo od djeteta može se oblikovati samo kada ga netko otkrije… sada će nevjerojatan talent i osobnost napadača Nagi Seishira zapaliti nogometni svijet.

Film na programu je na japanskom jeziku s engleskim titlovima.