FILM I PANEL ZA LJUBITELJE AUTO RELIJA

U nedjelju 18. 2. 2024. u 19 h na programu je igrani film Utrka za slavu: Audi vs. Lancia. Film je ekranizacija istinite priče koja prikazuje intenzivnu bitku između dvaju automobilskih divova tijekom Svjetskog prvenstva u reliju 1983. godine.

Uoči projekcije, predstavnici Auto i karting saveza Karlovačke županije izložit će natjecateljsko vozilo ispred zgrade Kina, a pozivamo sve ljubitelje auto sportova da dođu pogledati i vozilo i film.

Nakon projekcije filma, bit će održan kratak panel o povijesti relija u Karlovačkoj županiji. Sudionici panela bit će Željko Magličić, predsjednik Auto i karting saveza Karlovačke županije, ujedno i viceprvak međunarodnog Alpe Adria Rally Cupa i sudionik svjetskog prvenstva WRC Croatia Rally te Ivan i Mario Bahorić, trofejna rally posada područja Karlovačke županije, višestruki prvaci RH.

Moderator panela bit će Marijan Bakić, poznati karlovački sportski novinar, a gledatelji će nakon filma imati prilike sudjelovati u razgovoru s ovim zanimljivim gostima.